Museumtip – Buckinghamshire County Museum

BUCKINGHAMSHIRE – Het Buckinghamshire County Museum is gevestigd in Aylesbury en is verdeeld over drie historische gebouwen die met elkaar zijn verbonden. Het museum is volgepakt met prachtige geologische-, kostuum-, landbouw-, en industriele collecties. In een van de drie gebouwen, Ceely House, is de Children’s Gallery van Roald Dahl gehuisvest.

Links

Website museum

Reisadvies

Lees ook:Museumtip – Buckinghamshire Railway Centre
Lees ook:Middeleeuws Penzance in Cornwall
Lees ook:Bristol Museum & Art Gallery
Lees ook:Stedentip – Liverpool
Lees ook:The BFG van Roald Dahl wordt verfilmd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>