Vakantietip – Wandelen in Kent

Wandelvakantie in Kent

In Kent liggen kilometers aan kronkelige landweggetjes, voetpaden en ruiterpaden te wachten om door u ontdekt te worden. Geniet in uw eigen tempo van Kents groene heuvels, spectaculaire kustlijn, dromerige dorpjes en levendige badplaatsen. Wist u dat bijna een kwart van het graafschap Kent is uitgeroepen tot ‘Area of Outstanding Natural Beauty’? Waar u ook gaat wandelen, in Kent kunt u ‘s middags overal lekker lunchen in één van de vele pubs. ‘s Avonds kunt u uzelf trakteren op overheerlijke lokale specialiteiten en een grote ‘pint’.

 Eden Valley Walk

Een bekende wandelroute is de Eden Valley Walk met een lengte van circa. 24 kilometer.

Deze wandelroute loopt van Edenbridge naar Tonbridge door de valleien van de rivieren Eden en Medway. De Eden Valley Walk laat u de diversiteit van het Kentse landschap zien, dat hier nog het meest te vergelijken is met een lapjesdeken. Onderweg komt u langs Hever Castle en Penshurst Place & Gardens.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden in Kent en de lokale VVV’s zijn van harte bereid om u meer informatie te verstrekken.

 

Kijk hier voor meer info.

Meer informatie over reizen naar Groot-Brittannie vindt u hier.

Lees ook:Vakantietip – Pubwandeling in Burpham Sussex
Lees ook:Vakantietip – Fife in Schotland
Lees ook:Thames Valley Police museum in Sulhamstead
Lees ook:Stephen Fry in alle staten
Lees ook:Duitse bom tot ontploffing gebracht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakantietip – Wandelen in Kent

  1. テレビ電話エッチ

    テレビ電話でエッチな女性とつながる http://www.passionblue.biz/program.php?p=169 素人女性24時間待機中

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>