Vakantietip – Fife in Schotland

Fife heeft een rijke geschiedenis wat zeer duidelijk zichtbaar is aan alle overblijfselen van kastelen en kathedralen in deze regio. Breng bijvoorbeeld in St. Andrews een bezoek aan de ruïnes van Blackfriars Chapel of bezoek in de vroegere hoofdstad van Schotland, Dunfermline, Dunfermline Abbey en Dunfermline Palace.

 In de regio Fife kan de golfliefhebber zijn hart op halen. Met meer dan 40 golfbanen is het niet gek dat Fife bekend staat als de Home of Golf. U kunt hier spelen op links en park banen. Onervaren of geoefende golfer? Er is hier voor ieder wat wils.
U kunt in deze regio ook uitstekend wandelen langs de grillige kustlijn of in de prachtige natuur, waar u zeker bijzondere flora en fauna zult tegen komen. Als u geluk heeft kunt u zelfs tijdens uw wandelingen zeehonden en dolfijnen zien.

 Met name in de herfst is het Schotse landschap in de regio prachtig van kleur en voor de aktieve wandelaars is het dan een verademing om mooie wandelingen te maken in dit schitterende stukje Schotland.

Bron: house of britain

Lees ook:Vakantietip – Wandelen in Kent
Lees ook:Wandelvakantie in Devon
Lees ook:Hotel Review; Winnock Hotel in Drymen bij Glasgow
Lees ook:Logeren in een historische windmolen in Rutland
Lees ook:Ontdek de East Midlands

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>