Ryan Air schrapt vluchten op Manchester

MANCHESTER – De Ierse low budget maatschappij Ryan Air gaat negen van de tien vluchten op het vliegveld van Manchester schrappen. De aanleiding voor deze beslissing zou een conflict over de landingsrechten zijn aldus de telegraaf.

Voor het vliegveld Manchester heeft het besluit van Ryan Air grote gevolgen. Er gaan nu 44 vluchten per week verloren en dit heeft tot gevolg dat er honderden banen op het vliegveld van Manchester verloren gaan. Ryan Air wijkt nu uit naar de vliegvelden van East Midlands, Leeds Bradford en Liverpool.

Over Ryan Air

Ryan Air is de grootste prijsvechter voor continentale vluchten in Europa en een van de weinige die ook nog eens winstgevend is. Ryan Air werd in 1985 opgericht door de Ierse zakenman Tom Ryan en is gebaseerd op de formule van Southwest Airlines.

Lees ook:Hart in Hampshire beste plek in UK om te wonen
Lees ook:Sneeuw legt vliegveld Manchester lam
Lees ook:Hevige sneeuwval legt Brits verkeer lam
Lees ook:Ruim 10.000 Britten in de steek gelaten door reisbureau’s
Lees ook:Liverpool maatje te groot voor Manchester United

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>