Thames Valley Police museum in Sulhamstead

Het Thames Valley Police museum is gevestigd in een groot wit landhuis en herbergt de gehele geschiedenis van de politie in de regio. De Thames Valley Police was een samenvoegsel van de korpsen Buckinghamshire Constabulary, Berkshire Constabulary, Oxford City Police, de Oxfordshire Constabulary en de Reading Borough Police.

Grote treinroof

In het Thames Valley Police museum zijn ook vele attributen te vinden die te maken hebben met de grootste treinroof uit de Britse geschiedenis. Deze treinroof kwam onlangs weer in het nieuws in verband met de vrijlating van Robbie Biggs.

Kijk voor de openingstijden en andere informatie op de site van het Thames Valley Police museum.

Lees ook:De Thames komt terug op de kaart!
Lees ook:Laatste ontsnapping treinrover Ronnie Biggs
Lees ook:Britse topcrimineel leeft als god in Amsterdam
Lees ook:Lockerbie-terrorist geruild voor olie?
Lees ook:St Fagans National History Museum in Cardiff

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>