Wray Castle in Ambleside

WRAY CASTLE is heden ten dage in gebruik als trainingscentrum en niet open voor publiek. Het omliggende terrein mag wel gewoon bezocht worden. Wray Castle is gebouwd in 1840 in een gothische stijl voor Dr. Dawson. Hij gebruikte hiervoor het fortuin van zijn echtgenote.

 

Foto: James Hopgrove, licentie

Lees ook:Drumlanrig Castle bij Thornhill in Schotland
Lees ook:Ardvreck Castle
Lees ook:Charles Dickens museum Londen
Lees ook:Warwick Castle
Lees ook:Brougham Castle in Cumbria

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>