Hallifax tall ship festival in Belfast

BELFAST – van 13 tot en met 16 augustus is er in Belfast een groot festival waarbij vele Tall ships de Noord-Ierse stad zullen aandoen. De schepen hebben op dit moment al koers gezet naar Belfast om daar op tijd te kunnen arriveren. Tijdens het Hallifax Tall Ship Festival zullen ten minste 12 tall ships in de haven van Belfast te bewonderen zijn en dit is het grootste evenement in zijn soort in twintig jaar voor Belfast.

 

 

 

Tall Ships Atlantic Challenge

De Tall ships werden gisteren nog begroet in het Canadese Nova Scotia waar zij begonnen aan de laatste etappe van de Atlantic Challenge. Vlak voor de haven van Belfast zullen zij  worden verwelkomd door ongeveer 30 schepen uit andere Europese landen.

Tijdens het Hallifax Tall Ship Festival is er op de wal heel veel te doen zoals; vuurwerk, muziek, markten, acrobatiek voorstellingen, parades van de bemanningen en de grote scheepsparade.

Bron: belfast telegraph

Lees ook:Vikingen klaar voor festival
Lees ook:Stedentrip – Belfast
Lees ook:Paramornaal festival in Schotland van start
Lees ook:Fleetwood Mac hoofdact Isle of Wight Festival 2015
Lees ook:i-Tunes festival kondigt line-up aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>