Hilton opent twee nieuwe hotels in Groot-Brittannie

De bekende Hilton hotelketen gaat in Groot-Brittannie twee nieuwe hotels openen. Het gaat hierbij om zogenaamde Doubletree Hotels. Dit is een franchise overeenkomst tussen Hilton en de eigenaren van de hotels.

 

Hilton Kensington Londen (foto:booking.com)

 

Doubletree Bristol

In Bristol zal een Doubletree hotel komen in de Cadbury House and Country Club. Dit 72 kamers tellende hotel zal worden omgebouwd tot Doubletree hotel.

Doubletree Milton Keynes

In Milton Keynes wordt ook een Doubletree hotel geopend, maar in tegenstelling tot het Doubletree hotel in Bristol wordt dit een nieuwbouwproject en dit hotel zal 127 kamers gaan tellen.  Het hotel wordt geintegreerd in het stadion van Dons Football Club. Het plaatselijke voetbalstadion.

In Groot-Brittannie zal het aantal Doubletree hotels daarmee op 10 komen en wereldwijd wil de Hilton groep 25 hotels en resorts aan het aantal toevoegen. Op dit moment heeft Hilton wereldwijd 200 hotels in beheer en zijn er voorbereidingen bezig om nog eens 180 hotels en resorts aan de groep toe te voegen.

Bron: reuters.com 

Lees ook:Bomaanslagen Jakarta raken bijna Manchester United selectie
Lees ook:The Cardiff Hotel Londen
Lees ook:Museum landgoed Bletchley Park in Milton Keynes
Lees ook:Holbeck Ghyll hotel Cumbria
Lees ook:Hotel Oliver in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>