Chelsea veegt Blackburn Rovers van de mat (5-0)

CHELSEA – Voetbalploeg Chelsea heeft in de Premier League goede zaken gedaan door Blackburn Rovers met maar liefst 5-0 te verslaan. Dit schrijft de telegraph.

In de twintigste minuut zorgde een eigen doelpunt van Givet voor de 1-0 en een klein halfuur later zorgde Lampard voor de tweede treffer. Met een 2-0 voorsprong ging Chelsea rusten en na de rust was het Essien die in de 52e minuut de 3-0 aantekende. Slechts zeven minuten later kreeg Chelsea een strafschop toen Ryan Nelson een overtreding beging op Drogba. Lampard benutte de strafschop en het drama voor Blackburn Rovers leek compleet. Uiteindelijk wist een zeer goed spelende Drogba er in de 64e minuut zelfs nog 5-0 van te maken.

Al met al een goede dag voor Fabio Capello bij Chelsea.

Lees ook:Chelsea door na gelijkspel tegen Liverpool
Lees ook:Mexicaanse griep bij Blackburn Rovers
Lees ook:Hiddink pakt FA Cup met Chelsea
Lees ook:Hiddink maakt belofte waar bij Chelsea
Lees ook:Chelsea naar tweede plaats in Premier League

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>