Tip – Voetbalvakantie naar Newcastle

VOETBALVAKANTIE  -  Lijkt het je wat om eens naar een typische Engelse voetbalwedstrijd te gaan in Newcastle? Met DFDS Seaways kun je voordelig vanuit IJmuiden naar Newcastle varen en daar een lekker weekendje doorbrengen.

Op vrijdag 9 oktober kun je zelfs met hoge korting zo’n voetbalweekend reserveren. Er is steeds meer animo voor dit soort reisjes en er zijn vele aanbieders te vinden. Bijvoorbeeld bij DFDS Seaways kun je compleet verzorgde voetbalreizen inclusief toegangskaarten voor de wedstrijd naar Newcastle boeken om de thuiswedstrijden van Newcastle United bij te wonen.

Vorig jaar promoveerde Peterborough naar de Championship; Newcastle United degradeerde. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarbij Newcastle United de steun van de Nederlandse supporters zeker nodig zal hebben.

Lees ook:Manchester United stuurt Neville geblesserd naar huis
Lees ook:ManU pakt drie punten en Rooney een rode kaart
Lees ook:Verzet tegen bordelen op Spelen Engeland in 2012
Lees ook:Dure huizen verdrijven dertigers uit Londen
Lees ook:Manchester wankelt in Champions League

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>