18-jarige Jockey gedood bij brandstichting

NORTON, YORKSHIRE – bij een brandstichting in een woning in Northon zijn twee mensen omgekomen zo meldt de bbc.

Een van de slachtoffers is de 18-jarige jockey Jamie Kyne uit Noord-Ierland. Jamie Kyne gold als een groot talent binnen de paardrijsport en had al heel wat overwinningen op zijn naam geschreven ondanks zijn jonge leeftijd. Het andere slachtoffer is volgens de politie een jonge vrouwelijke jockey maar de identiteit is nog niet vrijgegeven.

De politie heeft wel een man aangehouden op verdenking van brandstichting in de woning. Jamie Kyne lag op een derde plaats in de competitie voor aankomende jockeys en hij was vast nog veel verder gekomen volgens ingewijden. Hij was echt een natuurtalent.

Foto credit: flickr.com

Lees ook:18-jarige Jockey gedood bij brandstichting (update)
Lees ook:Harry Potter acteur aangeklaagd voor drugsbezit
Lees ook:Drie dode baby’s gevonden in woning
Lees ook:Jongen (10) hangend in bos gevonden
Lees ook:Oudste TV gevonden in Londense woning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>