Sexy caddies geweigerd in de golfsport

EYE CANDY CADDIES – is een initiatief levert aankomende sexy modellen als caddie op golfclubs door heel Groot-Brittannie, maar de meiden worden meer en meer geweigerd omdat ze ‘schade aan de golfsport’ toebrengen aldus een artikel in de dailymail.

Eye Candy Caddies veroorzaakt een tweestrijd in de golfgemeenschap met aan de ene zijde de voorstanders die het wel aangenaam vinden om met een aantrekkelijke jongedame over de golfbaan te lopen en aan de andere kant de tegenstanders die vinden dat de aantrekkelijke meiden de golfer zouden afleiden en dus de prestaties negatief zouden beinvloeden.

De caddies van Eye Candy Caddies zijn gekleed in strak zittende roze uniformen en verrichten alle taken die ‘gewone’ caddies ook zouden doen. Een van de grootste golclubs van Engeland, de Leaderboard Golf Course, heeft Eye Candy Caddies al laten weten dat de dames niet welkom zijn op de baan omdat hun service ‘cultureel onfatsoenlijk’ zou zijn.

Wat mij betreft mogen de dames op alle golfbanen als caddie de boel komen opfleuren.

Lees ook:Girls Aloud grootverdieners in Britse showbizz
Lees ook:Wimbledon 2009 – De laatste 16 bekend bij Dames enkel
Lees ook:Wimbledon 2009 – Speelschema dames enkelspel
Lees ook:Edinburgh Castle
Lees ook:Page 3; Nieuwe rubriek op Brittannie.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>