Defoe voorkomt afgang Engels elftal

AMSTERDAM – De wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Engeland eindigde gisteravond in een 2-2 gelijkspel. In de eerste helft stond het Nederlands elftal nog met 2-0 voor en leek het een complete afgang te worden voor de Engelsen onder leiding van Fabio Capello. Uiteindelijk waren het twee treffers van Jermain Defoe die een blamage voorkwamen.

Aanvoerder Terry had eerder deze week nog veel praatjes in the Sun, maar nu zullen hij en zijn collega’s wel een toontje lager zingen. Voorlopig is Nederland al geplaatst en was de wedstrijd van gisteravond een goede kans om de ploeg nog beter te vormen en is het resultaat mooi meegenomen.

foto: vivoo.nl

Lees ook:Engeland wordt Wereldkampioen
Lees ook:Susan Boyle wil zingen voor koningin
Lees ook:Ook Cherie Blair heeft Mexicaanse griep
Lees ook:Glasgow Rangers onderuit na 3 eigen goals
Lees ook:Kort voetbalnieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>