Politie bang voor inmenging Britse criminelen in suportersgeweld

AMSTERDAM – De Mobiele Eenheid heeft haar handen vol gehad aan een groep Engelse Supporters op de Wallen zo meldt de telegraaf. Vanavond is de oefeninterland tussen het Nederlands elftal en het Britse nationale team in de Amsterdam Arena.

Engelse zware criminelen

Volgens de politie zouden er in het centrum van Amsterdam nog enkele zware Britse criminelen rondzwerven die mogelijk gewapend zijn en misschien de intentie zouden hebben om zich te mengen in het supportersgeweld. Ik denk dat het wel los zal lopen en dat het alleen tussen ‘reguliere hooligans’ gaat en dat de criminelen zich afzijdig houden als ze al in de stad zijn.

Lees ook:Britse voetbalclub niet welkom op Amsterdam Tournament
Lees ook:Patienten op water en brood
Lees ook:Bende steekt slapende treinreiziger in brand
Lees ook:Citytrip Liverpool
Lees ook:Britse topcrimineel leeft als god in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>