Alonso van Liverpool naar Real Madrid

LIVERPOOL – Volgens de bbc gaat Liverpool-speler Xabi Alonso naar Real Madrid. De beide clubs zouden het al eens zijn over een transfer van de 27-jarige middenvelder, maar details worden niet bekendgemaakt. Volgens ingewijden zou de transfersom rond de 30 miljoen liggen. Alonso kwam in 2004 van Real Sociedad naar Liverpool

Reorganisatieplan Real Madrid

Sinds de terugkeer van Florentino Perez is Real Madrid aan een grote reorganisatie van de spelersgroep begonnen en werd er al voor grote bedragen ingekocht. Onder andere Cristiano Ronaldo, Kaka en Benzema kwamen naar Madrid. In totaal wordt er meer dan 200 miljoen euro geinvesteerd.

Sluitende begroting

Het zou tijd worden als men in Brussel eens gaat kijken of het mogelijk is om in heel Europa te zorgen dat er een maximum komt op de spelerssalarisen en begrotingstekorten van de clubs. Op deze manier kunnen de Nederlandse clubs nooit de concurrentie aan met de buitenlandse clubs omdat zij een sluitende begroting moeten hebben om jun licentie te mogen behouden. Er is altijd veel commotie rond de riante salarissen van topbestuurders in het bedrijfsleven, maar de voetbalbedrijven lijken altijd buiten schot te blijven.

Lees ook:Manchester United accepteerd recordbod op Ronaldo
Lees ook:Britse Koningin in geldnood
Lees ook:Stedentip – Liverpool
Lees ook:Ondanks crisis meer bezoekers voor attracties in Londen
Lees ook:Noors meisje heet ‘You’ll Never Walk Alone’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>