Nolan zegt sorry na doodschop

Newcastle -  Kevin Nolan heeft zijn excuses aangeboden voor zijn doodschop tegen Victor Anichebe. De speler van Newcastle United ging in het duel met Everton met twee gestrekte benen door op Anichede. Deze kon verder spelen tot de rust, maar kwam in de tweede helft het veld niet meer op. Nolan werd met een rode kaart van het veld gestuurd en stond al in de rust in de spelerstunnel te wachten om sorry te kunnen zeggen.

Het treffen tussen de twee ploegen eindigde in 0-0. Everton-manager David Moyes nam het op voor Nolan: “Natuurlijk was het een rode kaart, maar ik geloof niet dat het een bewuste overtreding was. Zo´n speler is Nolan niet.”

Anichebe wordt onderzocht in het ziekenhuis, omdat hij maandag last van zowel zijn scheenbeen als zijn knie had. Everton raakte in hetzelfde duel Mikel Arteta voor lange tijd kwijt. De middenvelder scheurde een kruisband af in zijn rechterknie.

 

Bron: Telegraaf

Lees ook:Everton lijft Heitinga in voor 6 miljoen
Lees ook:ManU pakt drie punten en Rooney een rode kaart
Lees ook:Hiddink pakt FA Cup met Chelsea
Lees ook:Hiddink maakt belofte waar bij Chelsea
Lees ook:Hiddink vol vertrouwen naar FA cup finale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>