Britse ramkraker gedood op A12 bij Maarsbergen

LIVERPOOL – De man die op de A12 bij Maarsbergen is verongelukt blijkt een 21-jarige overvaller uit het Engelse Liverpool te zijn.

Dit meldt RTL nieuws vanavond. De man zat in een auto die in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A12 bij Maarsbergen over de kop was geslagen. Het slachtoffer had samen met vier anderen een pinautomaat in het Gelderse Driel gekraakt en waren op de vlucht geslagen. Hoewel er geen politie achter de mannen aanzat lijkt het er toch op dat de Britten de zenuwen niet helemaal de baas waren. In totaal kwamen twee mannen om en raakten de andere drie zwaargewond.

Lees ook:Derde dode bij overval pinautomaat Driel(UPDATE)
Lees ook:Rechtszaak Hillsborough ramp gaat verder
Lees ook:Lucy Gordon vermoord?
Lees ook:Mogelijk terroristen aan boord Air France vlucht AF447
Lees ook:Dirk Kuyt tekent bij in Liverpool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>