Dronken Brit (21) gedood na val van hotelbalkon

Een Britse jongeman van 21-jaar heeft een dagje doorzakken met vrienden met de dood moeten bekopen. Volgens de dailymail wilde de man van zijn balkon naar het naastgelegen balkon springen maar omdat hij stomdronken was ging het gruwelijk mis.

De balkons bevonden zich op de vijfde verdieping van hun Spaanse hotel, de Toremolinos Beach Club hotel, waar het slachtoffer, Andrew Henderson,  samen met vrienden op 19 april van dit jaar  vakantie was. De jonge mannen hadden overdag al flink gedronken en tussen de bedrijven door gegeten in het restaurant van hun hotel om daarna weer vrolijk verder te gaan in de bar van het hotel. Op een gegeven moment gingen de twee vrienden van hat slachtoffer naar hun kamer en daarop besloot Henderson alleen nog een aantal bars te bezoeken. Bij terugkomst op zijn kamer kwam hij blijkbaar op het lumineuze idee om via de balkons naar de kamer van zijn vrienden te springen en viel hij zijn dood tegemoet.

De gegevens over de toedracht zijn onlangs pas bekend geworden nadat de Spaanse politie het onderzoek had afgerond.

Lees ook:Stephen Gateley (33) overleden UPDATE
Lees ook:Rechter valt in slaap tijdens rechtzaak
Lees ook:Onderzoek dood Rolling Stones gitarist heropend
Lees ook:Cocainegebruik in Groot-Brittanië naar record
Lees ook:Op spokenjacht in Ettington House

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>