Drie dode baby’s gevonden in woning

ST HELENS – Afgelopen zondag zijn in St. Helens in een woning de resten van drie dode baby’s gevonden ze schrijft de bbc.

Volgens de Merseyside police zijn de bewoners van de woning, twee vrouwen van 56 en 38 jaar en een man van 26 jaar, gearresteerd en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om de resten van baby’s die in de jaren 80 moeten zijn geboren.

De politie heeft nog niet kunnen achterhalen of de huidige bewoners al in de woning woonden toen de baby’s zouden zijn overleden. Ook zijn nog geen mededelingen gedaan over de doodsoorzaak van de baby’s

Lees ook:Kinderen vinden baby in plastic tas
Lees ook:Onderzoek dood Rolling Stones gitarist heropend
Lees ook:Jongen (10) hangend in bos gevonden
Lees ook:Geboortevloedgolf in Cambourne
Lees ook:Politiehonden overleden in geparkeerde politieauto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>