Europese Tournee van U2 weergaloos succes

De mannen van de Ierse rockformatie U2 hebben het weer voor elkaar. De kaartverkoop van de laatste CD ‘No line on the Horizon‘ en de 360 graden tournee loopt waanzinnig. Overal zijn de reacties laaiend en het laatste optreden dat Bono en de mannen in de Amsterdam Arena gaven was als vanouds. Voor iedereen die toen geen kaartje kon bemachtigen is het misschien een idee om het concert in Duitsland of BelgiĆ« bij te wonen. De afstanden zijn niet zo ver en het concert is zeker de moeite waard.

Voor het tourschema en kaarten kun je hier terecht.

Lees ook:Jacht op concertkaarten Michael Jackson geopend
Lees ook:Boarstall Tower in Buckinghamshire
Lees ook:Dringen om Michael Jackson kaarten
Lees ook:Politiechef op verjaardagsvisite bij criminelen
Lees ook:Spandau Ballet naar Amsterdam voor concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>