Renovatie London Eye van start

De renovatiewerkzaamheden aan het grote reuzenrad de ‘London Eye‘ zijn van start gegaan. Onderdeel van de werkzaamheden zijn het installeren van nieuwe verwarming- en ventilatiesystemen plus de nieuwste wi-fi apparatuur in alle passagiers-capsules. De eerste capsule is van het rad verwijdert en vervangen door een dummy capsule die geen passagiers kan vervoeren. De capsules worden over de Theems vervoerd naar Tillbury Docks in Essex waar de eigenlijke werkzaamheden aan de capsules plaatsvinden.

Met de renovatie van de London Eye is een bedrag van 12,5 miljoen pond gemoeid en het rad moet voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen klaar zijn.

De London Eye werd in 2000 geopend en ongeveer 3,5 miljoen toeristen bezoeken het rad ieder jaar om vanaf 135 meter hoogte over Londen te kunnen uitkijken.

Bron: bbc news

Lees ook:BAA wordt mogelijk hoofdsponsor olympische spelen 2012
Lees ook:Olympische velodrome wordt snelste in de geschiedenis
Lees ook:Tony Blair roept alle sporters op
Lees ook:AEG Live gaat alle Michael Jackson kaarten vergoeden
Lees ook:Stonehenge krijgt opknapbeurt van 25 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>