Britse duikboot na 90 jaar gevonden

De Britse duikboot HMS E18 verdween in mei 1916 tijdens een patrouille op de Baltische zee. Er waren op dat moment 31 mensen aan boord. Tijdens de Eerste Wereldoorlog hadden de Britten een handvol duikboten naar de Baltische wateren gestuurd om Duitse schepen te hinderen. Dit meldt de bbc.

De HMS E18 was een van deze duikboten en verdween dus spoorloos in mei 1916.De duikboot werd afgelopen weekend bij toeval gevonden door het Zweedse bedrijf  MMT bij het eiland Hiiumaa in Estland. Volgens medewerkers van MMT is de duikboot in opmerkelijk goede conditie.

Lees ook:Vermoord meisje was slachtoffer Internetdate
Lees ook:Lichaam Britse journalist na 24 jaar gevonden
Lees ook:Levensgevaarlijke Britse crimineel spoorloos in Nederland
Lees ook:Weer lichamen gevonden van Air France vliegtuig
Lees ook:Droombaan toch levensgevaarlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>