Pastasauzen Jamie Oliver bevatten meer zout dan 10 zakken chips

De bekende topkok Jamie Oliver wordt ervan beschuldigd dat hij de consumenten veel te veel zout toedient in zijn pastasauzen. Een groep gezondheidsactivisten heeft onderzoek gedaan naar de pastasauzen die onder de naam van Jamie Oliver worden verkocht en kwam tot de ontdekking dat deze sauzen meer zout bevatten dan 10 zakken chips.

Jamie Oliver doet al langer voorkomen dat hij het beste op heeft met gezondere voeding en dit soort onderzoekjes kan hij dus niet gebruiken. Het onderzoek toonde aan dat er 3 gram zout per 100 gram pastasaus aanwezig was en dit maakt de pastasaus zelfs zouter dan zeewater! Lees het hele artikel in de Dailymail.

Lees ook:Paasrecept: Engelse ‘Crossbuns’
Lees ook:TV-kok Keith Floyd (65) overleden
Lees ook:Hotel Oliver in Londen
Lees ook:Jamie Pugh uit Britain’s Got Talent na misleiding jury?
Lees ook:Eén op tien Britse mannen betaalt voor seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>