Pub moet 37.000 pond boete betalen vanwege ranzige keuken

CAMBRIDGE – De eigenaren van een van de beroemdste Pub’s in Cambridge, The Eagle, moeten 37.000 pond boete betalen vanwege de slechte hygiene in de keuken. Dit schrijft de Cambridge News.

Een inspectie had uitgewezen dat het erg slecht was gesteld met de naleving van de voedsel- en warenwetten. De vriezers waren stuk, eten werd niet afgedekt in de koelkasten, en voedsel stond open en bloot naast onafgesloten ramen. Ook werd er vrijwel niets schoongemaakt in de keuken zodat overal etensresten op de apparatuur en in de ovens werd gevonden.

Ieder jaar komen duizenden toeristen naar The Eagle vanwege de geschiedenis van de pub. Tijdens de Tweede Wereldoorlog brandden de Engelse piloten hun namen in het plafond en in de vijftiger jaren was The Eagle de plaats waar twee wetenschappers verklaarden de dubbele helix structuur van DNA te hebben ontdekt.

Voor de historie kun je dus nog prima naar The Eagle, maar ik zou me twee keer bedenken voordat ik er dus iets te eten bestel.

Lees ook:Keuken van Airbus op Oceaan gevonden
Lees ook:Maatschappelijk werkers Cambridge zijn het vaakst ziek
Lees ook:Eerste vrouwelijke piloot voor Red Arrows
Lees ook:Vijfde lichaamsdeel gevonden van vermoorde man
Lees ook:British Airways stuurt 100 piloten naar huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>