Patienten op water en brood

Een opmerkelijk bericht in de krant dat de Britse gevangenen beter te eten krijgen dan de patienten in de Britse ziekenhuizen.

Volgens experts van de universiteit van Bournemouth krijgen ziekenhuispatienten te weinig voedingsstoffen binnen. Van ongeveer veertig procent van de patienten die worden opgenomen in een ziekenhuis verbeterd de toestand niet vanwege het eten dat ze krijgen. Ook zouden patienten niet, of nauwelijks, worden geholpen bij het eten als ze dat nodig mochten hebben.

Dit in tegenstelling tot de gevangenen die wel een voedzame maaltijd krijgen voorgeschoteld. Het voedsel van de criminelen is vaak zelfs beter dan hetgeen de gewone burgers op tafel krijgen.  Het dieet van een crimineel is zorgvuldig uitgebalanceerd en zit vol met carbohydraten en er wordt vrijwel niets gefrituurd.

Dus terwijl de patienten in de ziekenhuizen op water en brood staan zitten de criminelen lekker te tafelen totdat ze kunnen terugkeren in de maatschappij. Misschien is het een idee om de criminelen als taakstraf te laten helpen in de bereiding en het serveren van het eten in de ziekenhuizen.

Foto: flickr.com

Lees ook:Kleine overlevingskans in ziekenhuis Stafford
Lees ook:Gezondheid Michael Jackson brengt concerten in gevaar
Lees ook:De bikinifoto’s die Kelly Brook op dieet zette
Lees ook:Pub moet 37.000 pond boete betalen vanwege ranzige keuken
Lees ook:Politie bang voor inmenging Britse criminelen in suportersgeweld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>