Downton Abbey: seizoen vijf is begonnen

Seizoen vijf van de immens populaire tv-serie Downton Abbey is begonnen. In Engeland dan, want in Nederland moeten we nog even wachten. Wanneer het nieuwe seizoen hier te zien zal zijn is nog niet bekend, waarschijnlijk eind dit jaar, begin volgend jaar.

Gelukkig is er al wel een trailer vrijgegeven en die laat zien dat ook seizoen vijf weer veelbelovend zal worden. De serie is nog steeds ongekend populair. Dit blijkt wel uit het feit dat afgelopen zondag meer dan acht miljoen mensen naar de eerste aflevering van de vijfde serie hebben gekeken.

Deel vijf speelt zich af in 1924. De Labour-regering is aan de macht en zowel ‘upstairs’ als ‘downstairs’ in huize Downton zijn er veel veranderingen op komst. We zien bekende gezichten maar ook nieuwe, waaronder Simon Bricker, gespeeld door acteur Richard E. Grant, die voor heel wat opschudding zal gaan zorgen. Ook wordt de familie te maken met een vluchteling uit Rusland die na de Eerste Wereldoorlog is ontsnapt aan de Russische Revolutie.

Helaas moeten we er in Nederland allemaal nog even op wachten. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de vele foto’s en natuurlijk de officiële trailer van seizoen vijf https://www.youtube.com/watch?v=4FZdk7LHQ0o

Lees ook:Maggie Smith: vertrekt ze nu wel of niet uit Downton Abbey
Lees ook:Opnames vierde serie Sherlock Holmes begonnen
Lees ook:Einde voor Downton Abbey in zicht?
Lees ook:Zesde serie Downton Abbey in de maak
Lees ook:Acteur Hugh Grant wil met pensioen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>