Joe McElderry wint X-factor 2009

Afgelopen zondagavond is Joe McElderry de winnaar geworden van de X-factor 2009. In een spectaculaire uitzending waarin ruim tien miljoen Britten hun stem uitbrachten werd Joe McElderry de winnaar met meer dan tweederde van de stemmen. De 18-jarige student uit South Shields was dolblij met zijn overwinning, aldus de dailymail. Iedereen ging er vanuit dat de 25-jarige Olly Murs met de titel aan de haal zou gaan, maar hij wist de stemmers niet aan zoch te binden en moest genoegen nemen met een tweede plaats.

Lees ook:Engeland is moe van X-Factor
Lees ook:11-jarige jongen is reincarnatie van overleden WW2-piloot
Lees ook:Button snelste in tweede trainingsronde Shanghai
Lees ook:18-jarige Jockey gedood bij brandstichting (update)
Lees ook:Vrouw laat 100 honden achter tijdens vakantie

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Joe McElderry wint X-factor 2009

 1. Nick

  hahahaha ben je wel lekker op de hoogte?

  Iedereen ging van Joe uit..in het begin was Olly favoriet en daarna Joe. De geschiedenis gaat zich herhalen… Joe heeft niet DAT extra’s zoals twee jaar geleden bij X Factor.. ook Joe gaat vergeten worden. Ze kiezen steeds maar weer voor het normale leuke jongetje… Joe moet naar musicals, Olly had moet winnen.

    /   Reply  / 
  1. Remko

   Olly kan simpelweg niet goed genoeg zingen. joe heeft een fenomenale stem die pas 18 jaar is dat gaat de komende jaren nog groeien

     /   Reply  / 
   1. Barry

    Niet genoeg zingen? waar zitten jou oren? HAHA. Als hij niet kon zingen had hij dat allang te horen gekregen.

      /   Reply  / 
 2. Barry

  Fenomenale stem voor musicals idd..ik vind Joe erg goed maar een heel album? Nee… Net als met Leon een paar jaar geleden gaat ook Joe floppen ben ik bang.

    /   Reply  / 
 3. Michelle

  Haha Olly had moeten winnen? Heb vanaf het begin gekeken, Olly is een goede entertainer maar heeft lang niet zo´n mooie en goede stem als Joe. Go Joe! x

    /   Reply  / 
 4. lloyd

  vorig jaar EOGHAN QUIGG ! hy was pas goed.
  EOGHAN QUIGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 5. Melissa

  Gelukkig ben jij geen Engelsman Nick!

    /   Reply  / 
 6. Peter

  @Nick, Olly is zo goed als nooit favoriet geweest! Joe heeft maar liefst de laatste 4 weken van X-Factor op nummer 1 gestaan kwa stemmen. Stacey had de meeste stemmen in liveshow 2 & 6. Danyl had de meeste stemmen in liveshow 1, 4 & 5. en Rachel had de meeste stemmen in liveshow 3.

  Wat automatisch betekend dat Olly nooit de meeste stemmen heeft gehad, maar wel 1x de minste stemmen! Olly had 9.7%, kwam in de sing-off met Jedward die 10.8% hadden, maar werdt door de jury naar huis gestuurd. Anders was Olly in week 7 afgevallen.

  Ik vond dat Stacey moest winnen, vond haar al de beste sinds de audities! :) Maar derde is zeker geen verkeerde plaats! :)

    /   Reply  / 
 7. lisa

  YES YES YES!!!
  Joe was echt de beste en zijn single = zaaalig!!
  ik hoop dat hij snel bekend wordt in Belgie, ma da zal nof effe duren vrees ik! :(
  GO Joe!! x

    /   Reply  / 
 8. geordie joe

  yes Joe heeft gewonnen hij is gewoon de beste en ik zou de hele dag naar hem kunnen luisteren,ik krijg er geen genoeg van.JOE got the voice en olly is alleen maar een entertainer, goed voor feestjes of zo .

    /   Reply  / 
 9. Ron

  Hij zingt goed en heeft de looks, maar hij blijkt gay te zijn, dat betekent sowieso einde carriere! Helaas zo werkt het nou eenmaal.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>