Koninklijke premiere The Lovely Bones in Londen

LONDEN – In Londen was afgelopen dinsdag de wereldpremière van de film ‘The Lovely Bones’ en onder de bezoekers waren ook Prins Charles en Camilla aanwezig. Ieder jaar kiezen Prins Charles & Camilla 1 film uit waarvan ze naar de première gaan en dit keer was dat dus deze film geworden. Ik ontving het nieuws van Marieke Ariens die ook bij de première aanwezig was en beelden heeft gemaakt van deze bijzondere gebeurtenis. Kijk hier voor het filmpje van de première.

Met dank aan Mariek Ariens voor de beelden en het artikel.

Lees ook:The weekend awaits
Lees ook:Paddington route door Londen
Lees ook:Kerstfoto’s Prins George vrijgegeven
Lees ook:EersEerste Wereldoorlog herdacht
Lees ook:‘Harry Potter’ veroorzaakt chaos in Mexico

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>