Nieuwe rel bij BBC

LONDEN – Bij de BBC is een rel ontstaan rond het programma ‘Blue Peter Competition’ nadat bekend is geworden dat een van de deelneemsters een dochter is van een hoge functionaris van de omroep. Dit meldt de dailymail.

De 9-jarige Florence Jackson is de dochter van Andrew Jackson, hoofd van de afdeling Natural History van de BBC.  In het programma draait het om het ontwerpen van een 50 pence munstuk ter gelegenheid van de Olympische Spelen die in 2012 in Groot-Brittannie worden gehouden.

Andrew Jackson

Andrew Jackson is sinds 6 juli aangesteld als hoofd van de National History Unit, maar start pas eind van deze maand met werken in zijn nieuwe functie. De inzendingen zijn anoniem ingestuurd en volgens Jackson is daarom geen enkele aanleiding om de deelname van zijn dochter verdacht te vinden.

Lees ook:Ruim 30 extra concerten Michael Jackson
Lees ook:Michael Jackson herdacht bij O2 Arena
Lees ook:Concerten Michael Jackson vertraagd
Lees ook:Michael Jackson begint wereldtournee in Londen
Lees ook:Breaking News! Zelfmoordpoging Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>