Susan Boyle in Americas Got Talent

SUSAN BOYLE heeft tijdens een gastoptreden in Americas Got Talent een indrukwekkend optreden laten zien. Voor ruim 25 miljoen Amerikaanse televisiekijkers zong de finaliste van Britains Got Talent twee liedjes.

Susan Boyle was gekleed in een prachtige zwarte jurk en imponeerde de juryleden Simon Cowell en Sharon Osbourne met haar vertolking van ‘I dreamed a Dream’ en het oude Rolling Stones nummer ‘Wild Horses’. Volgens ingewijden in de platenindustrie zal het debuutalbum van Susan Boyle op nummer 1 binnenkomen in de diverse hitlijsten wereldwijd.

Lees ook:Staande ovatie voor Susan Boyle in Glasgow
Lees ook:Susan Boyle verlaat Priory kliniek
Lees ook:Susan Boyle weer als vanouds
Lees ook:Susan Boyle torenhoge favoriet bij Britain’s got talent
Lees ook:Interview Susan Boyle bij Oprah trekt miljoenen kijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>