Onderzoek dood Rolling Stones gitarist heropend

De dood van Rolling Stones gitarist Brian Jones in 1969 gaat opnieuw onderzocht worden door de politie. Er blijkt nieuw bewijsmateriaal te zijn gevonden dat dermate veel informatie bevat dat een heropening van het onderzoek noodzakelijk is aldus de bbc.

Brian Jones werd in 1969 dood op de bodem van zijn zwembad gevonden bij zijn woning in Cotchford Farm in Sussex. Er is altijd vanuitgegaan dat de dood van de Rolling Stones gitarist een ongeluk was, maar de geruchten dat hij zou zijn vermoord bleven aanhouden. Volgens de politie zijn er documenten overhandigd waaruit zou kunnen blijken dat de doodsoorzaak van Brian Jones geen ongeluk is geweest.

Brian Jones was 27 jaar oud toen hij overleed en hij was een van de mede-oprichters van de Rolling Stones. Volgens de politie is het nog te vroeg om te zeggen of het onderzoek inderdaad wordt heropend, maar dat de kans wel erg groot is na ontvangst van de bewuste documenten.

Lees ook:Lucy Gordon vermoord?
Lees ook:Jongen (10) hangend in bos gevonden
Lees ook:Stephen Gateley (33) overleden UPDATE
Lees ook:Drie dode baby’s gevonden in woning
Lees ook:Verdachte opnieuw ondervraagd in zaak-McCann

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>