De rimpelknieën van Jordan

KATIE PRICE, oftewel Jordan, kleedt en gedraagt zich nog altijd als een tiener en weet daarmee menig mannenhart op hol te brengen. Ook voor Jordan geldt dat zij de natuur niet kan tegenhouden en dat haar leeftijd van 31 jaar, niet helemaal kan verbergen.

het blad The Sun laat Jordan’s rimplelige knieën zien en met die foto’s zal ze niet blij zijn. Jordan doet er alles aan om eruit te blijven zien als een tiener en schuwt daarbij het gebruik van cosmetische ingrepen niet. Echter aan de rimpelige knieën is zelfs door de beste plastische chirurg niets te doen.

Lees ook:Personeel krijgt ‘botoxverlof’ van baas
Lees ook:Acteur Hugh Grant wil met pensioen
Lees ook:Labour en Tories nek-aan-nek
Lees ook:Susan Boyle wil zingen voor koningin
Lees ook:Topkok Gordon Ramsey valt van voetstuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>