Engelse Koninklijke familie wil kopietje van film Brüno

De Engelse Koninklijke familie wil de nieuwste film van Sacha Baron Cohen, Brüno, in een privevoorstelling bekijken aldus de morgen. Hiertoe heeft de Koninklijke familie een e-mail gestuurd naar de Universal Studio’s om een kopietje van de film te krijgen. Volgens goed ingelichte bronnen is de film zeer goed gevallen bij de Engelse Koninklijke familie en laten ze de film ook aan hun gasten zien.

Lees ook:Film Bruno bestbezochte nieuwe film
Lees ook:Aanslag op Nederlandse koninklijke familie in Apeldoorn
Lees ook:Zeven doden bij aanslag op Nederlandse Koninklijke familie
Lees ook:Bankier pleegt zelfmoord in 5-sterrenhotel.
Lees ook:Postbedrijf huurt 30.000 mensen in vanwege staking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>