AEG Live gaat alle Michael Jackson kaarten vergoeden

Het bedrijf AEG Live van de Amerikaanse miljardair Philip Anschutz zal naar verwachting alle 800.000 fans schadeloos stellen. AEG Live had geprobeerd alle 50 concerten te verzekeren, maar dit was niet gelukt omdat er geen enkel vertrouwen was bij de verzekeringsmaatschappijen in verband met de wisselende gezondheid van Michael Jackson. Volgens branchegenoten zal AEG Live alle fans moeten terugbetalen en hiermee zou een bedrag zijn gemoeid van een slordige 50 miljoen pond. De totale kosten van de organisatie waren 300 miljoen pond en dit is inclusief kaartverkoop, verzekeringen en huur van de O2 Arena in Londen. AEG had Michael Jackson 7 miljoen pond vooruit betaald.

Volgens gegevens van enkele financiele experts gaat het financieel niet zo goed met AEG Live en zou het bedrijf eind 2007 een verlies hebben gemaakt van 3,7 miljoen bij een omzet van 48 miljoen pond.

Bron: dailymail

Lees ook:Michael Jackson herdacht bij O2 Arena
Lees ook:Michael Jackson overleden
Lees ook:Dringen om Michael Jackson kaarten
Lees ook:Michael Jackson begint wereldtournee in Londen
Lees ook:Extra concerten Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>