Lord Frederick Windsor trouwt met peep show actrice

LORD FREDERICK WINDSOR, de 31ste in de lijn van troonopvolgers, is in het huwelijk getreden met Sophie Winkleman. Winkleman speelde de rol van Big Suze in de ‘Peep Show’ op de Britse televisie schrijft de bbc.

Lord Frederick Windsor is de zoon van Prins Michael van Kent en onder de 400 gasten waren diverse hoge gasten zoals; Prinses Eugenie, Lady Annabel Goldsmith, Jane Asher en zanger Bryan Adams.  Het paar trouwde in de kapel waar in 1543 Henry VIII het ja-woord gaf aan Catherine Parr.

Lees ook:Henry VIII Dressed to Kill tentoonstelling in Tower of London
Lees ook:U2 blij met Koninklijke aandacht
Lees ook:Ex-premier Lady Margaret Tatcher in ziekenhuis na val in woning
Lees ook:St Fagans National History Museum in Cardiff
Lees ook:Vakantietip – Elstow Moot Hall museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>