Eeuwige kroonprins krijgt nieuwe titel

LONDEN – Als je iets maar lang genoeg draagt dan wordt het vanzelf trendy. Het levende bewijs daarvan is prins Charles, die door het blad Esquire is uitgeroepen tot de meest modieus geklede man. Charles laat daarbij onder meer de rapper Outkast en president Barack Obama achter zich.

De 60-jarige prins zal zelf verrast zijn door het oordeel. In feite draagt hij al jaren hetzelfde soort onberispelijke pakken. Altijd een dubbelgrijs kostuum met een al even traditionele das en uiteraard keurig gepoetste schoenen. Alles van uitmuntende kwaliteit, al lag de prins enige jaren geleden onder vuur omdat hij wat goedkopere pakken zou hebben aangeschaft dan de maatpakken van de befaamde Londense kleermakers in Savile Row. Volgens de juryleden verdient het aanbeveling om aan de ‘oude school’ vast te houden in plaats van wanhopig achter iedere nieuwe trend aan te lopen.

Vandaar dat er in de top tien weinig jongeren opduiken. Slechts tennisser Roger Federer is daarin terug te vinden. De 27-jarige Zwitser wordt geprezen om zijn “ouderwetse Wimbledon-elegantie”. De volledige lijst van de best en slechtst geklede heren wordt in het aprilnummer van Esquire gepubliceerd. Uitgelekt is wel dat niet alle Britten in de voetsporen van de prins treden. Premier Gordon Brown en de burgemeester van Londen, Boris Johnson staan in het rijtje slecht gekleed. Het warrige haar van Johnson wordt omschreven als “het resultaat van een ontmoeting met een geest in een windtunnel”.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Koninklijke premiere The Lovely Bones in Londen
Lees ook:AC/DC zanger ontvangt eredoctoraat Northumbria University
Lees ook:Familie ontdekt dodelijke spin tussen bananen
Lees ook:Prins Harry opnieuw beschuldigd van racisme
Lees ook:Royal baby viert eerste verjaardag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>