Kosten BA staking 7 miljoen per dag

LONDEN – De staking bij de Britse luchtvaartmaatschappij British Airways heeft circa 7 miljoen pond per dag gekost.

Volgens de telegraaf heeft de driedaagse staking uit onvrede over de bezuinigingen nog niet geleid tot het bijstellen van de winstverwachting van BA. Volgens BA hebben de noodplannen goed gewerkt en hebben meer dan vijftig procent van de korteafstandsvluchten doorgang kunnen vinden. Bij de langeafstandvluchten zou meerdan driekwart zijn doorgegaan. Volgens de vakbonden heeft circa 20 procent van het cabinepersoneel meegedaan aan de staking.

Lees ook:Grote staking in Groot-Brittanniƫ
Lees ook:Euro is boost voor Ierse tourismebranch
Lees ook:Personeel naar huis bij Corus in Wales
Lees ook:3-daagse staking bij Royal Mail zijn begonnen
Lees ook:Labour en Tories nek-aan-nek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kosten BA staking 7 miljoen per dag

  1. Online check-in

    Als u van plan bent voor een reis het je geen zorgen te maken over de stoel. Zoals u kunt uw stoel van http://www.checkmein.eu/nl// site en je weet dat je kunt controleren in online op elk moment in de dag of nacht! Ik denk dat online boeken is meer eenvoudig dan wachten in een lange rij!

      /   Reply  / 
  2. online inchecken

    Ik ben op zoek naar het vliegen met BA. BA plannen hebben goed gewerkt en hebben meer dan vijftig procent van het korte-afstandsvluchten doorgang kan vinden. Vooruit te kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>