Braadworst en Gluhwein verovert Engeland

De Duitse invasie in 1940 mocht niet lukken, maar nu lijken de Duitsers toch op andere fronten voet aan de grond te krijgen in Groot-Brittannië. Dit jaar zijn op de traditionele kerstmarkten de Braadworst en Glühwein niet aan te slepen, aldus de bbc.

In Duitsland zijn ieder jaar meer dan 2.500 kerstmarkten en ook in Groot-Brittannië kunnen ze we wat van. De Duitse handelaren hebben daarom het vliegtuig gepakt en zijn nu op veel kerstmarkten bezig de braadworsten en gluhwein aan de man te brengen. bijvoorbeeld op de Birmingham’s Frankfurt Christmas Market, waar vorig jaar ruim 2.8 miljoen bezoekers  op af kwamen en circa  67 miljoen pond uitgaven.

Lees ook:Britten massaal begonnen met kerstinkopen
Lees ook:Run op lastminute vluchten voor Paasdagen
Lees ook:Uitzichtbelasting wekt woede huiseigenaren op
Lees ook:Heathrow krijgt dikke onvoldoende van passagiers
Lees ook:Brits Koningshuis 5x goekoper dan Nederlandse

1 Reacties // Reageer

One thought on “Braadworst en Gluhwein verovert Engeland

  1. Michelle

    Leuk! Ben op de mini-kerstmarkt geweest aan Oxford St. Heel gezellig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>