Vrouw voert nephandicaps van kinderen op voor extra bijstandsgeld

LANCASHIRE – Een vrouw heeft jarenlang de boel opgelicht door te verklaren dat negen van haar kinderen een handicap zouden hebben. De vrouw gaf zelfs een fictief kind op om zoveel mogelijk compensatie te kunnen ontvangen!

Volgens de dailymail had de 42-jarige Marrie Freeman deze opmerkelijke uitweg gekozen en in totaal ruim 52.000 pond aan onterechte bijstand gekregen. Mevrouw Freeman liep uiteindelijk tegen de lamp en moest voor de rechter verschijnen. De rechter oordeelde dat de vrouw op een ziekelijke manier misbruik had gemaakt van haar kinderen en eigenlijk een forse gevangenisstraf verdiende, maar Freeman kwam weg met een voorwaardelijke straf.

Lees ook:Moeder laat vier kinderen aan lot over
Lees ook:Omstreden schadevergoeding voor Moslima
Lees ook:Laatste overlevende Titanic-ramp overleden
Lees ook:Susan Boyle ondergaat spectaculaire makeover
Lees ook:Gert Wilders onterecht toegang geweigerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>