Wordt de A2B Hybrid het hipste vervoermiddel in Londen?

LONDEN /Amsterdam, 20 oktober 2009. Met de A2B Hybrid introduceert Ultra Motor een nieuwe manier van fietsen. De A2B Hybrid e-bike is ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar natuurlijk ook geschikt voor recreatief gebruik. De Ultra Motor A2B Hybrid zorgt ervoor dat je uitgerust, fris en snel op de plaats van bestemming aankomt. De nieuwe e-bike is speciaal ontworpen voor de actieve dertiger en veertiger, vandaar ook het onverwacht eigentijdse design. De A2B Hybrid heeft zogenaamde elektrische trapbekrachtiging.

Als je fietst, krijg je een extra ‘boost’. De A2B Hybrid heeft een range van 80 kilometer en rijdt met bekrachtiging 25 km/u. Het opladen van de accu gebeurt via een normaal stopcontact en binnen 4-6 uur is de accu volledig opgeladen. De A2B Hybrid is makkelijk te parkeren en biedt ergonomisch comfort door de vering in het zadel en de voorvork. De unieke elektromagnetische aandrijving met directe versnelling is vele malen efficiënter dan alternatieven. Het geheel is goedkoop in gebruik en onderhoud. A2B e-bikes worden ontworpen in de eigen designstudio in Berlijn, waarbij de gepatenteerde aandrijving de basis vormt van alle designs. Het state-of-the-art frame van de A2B Hybrid is simpel gezegd ‘om de motor heen’ ontworpen voor optimale prestaties. Dit is uniek, want bij andere elektrische fietsen wordt meestal een motor op een traditioneel en bestaand frame geplaatst.   Na een succesvolle introductie in de V.S., Engeland en Duitsland is de A2B Hybrid nu verkrijgbaar in Nederland en België. De adviesprijs is €2299,-. Het model is beschikbaar in wit en zwart in twee frame-maten, met een ruime keuze aan accessoires. Voor verkoopadressen: www.ultramotor.com. Ultra Motor heeft nog meer in petto voor Nederland en België: naast de A2B Hybrid worden in 2010 ook nog andere modellen geïntroduceerd, waaronder een e-bike met ‘power on demand’  en een innovatieve e-scooter.

Volgens het aan mij gestuurde persbericht is de fiets een groot succes in Engeland, maar ik heb er nog geen enkele zien rijden. Wel een leuk initiatief voor de grote stad.

Lees ook:Engeland kandidaat voor organisatie WK voetbal 2018
Lees ook:Nederlands concept fietsenstalling verovert Engeland
Lees ook:Britse bommenwerper in de lucht geholpen door voormalige vijand
Lees ook:Aantal Treinreizigers Nederland – Londen in de lift
Lees ook:Varen in het Lake District

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>