Compositietekening van verdachte ontvoering Madeline McCann

In de Daily Mirror is een compositietekening geplaatst van de Australische vrouw waarop nu jacht wordt gemaakt in verband met de verdwijning van Madeline McCann in 2007. Volgens een van de detectives die de zaak onderzoekt zou 72 uur na de verdwijning een vrouw met een Australisch accent en een uiterlijk dat veel weg heeft van Victoria Beckham, aan een man hebben gevraagd of hij ‘het kind’ had. De nieuwe theorie is dat Madeline McCann na haar verdwijning direct richting Barcelona zou zijn gebracht en vandaar naar een onbekende bestemming is weggevoerd.

Lees ook:Madeline McCann Update
Lees ook:Zaak Madeline McCann verschuift aandacht naar Australiƫ
Lees ook:McCann’s klagen detective aan vanwege boek over Madeline
Lees ook:Nieuwe verdachte in zaak Madeline McCann
Lees ook:Borstverkleining voor Victoria Beckham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>