Derde dode door Mexicaanse griep in Engeland

BIRMINGHAM – In Birmingham is een zesjarig meisje overleden nadat eerder bij haar de Mexicaanse griep was geconstateerd. Het meisje is het derde sterfgeval in Groot-Brittannie. Er zijn bijna 6.000 gevallen bekend van Mexicaanse griep in Groot-Brittannie.

Bron: bbc news

Lees ook:Tweede dode door Mexicaanse Griep in Schotand
Lees ook:Aantal Britse griepdoden stijgt naar 30
Lees ook:Eerste dodelijke slachtoffer Mexicaanse griep in Schotland
Lees ook:10 nieuwe gevallen van Mexicaanse griep in Groot-Brittannie
Lees ook:Opnieuw 3 griepdoden in Groot-Brittannie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Derde dode door Mexicaanse griep in Engeland

  1. wim jansen

    Het overlijden van het derde Britse slachtoffertje is natuurlijk heel erg. Maar is het wel een slachtoffer? Als een kerngezonde jongen (Freek Hagoort) van een jaar of tien overlijdt na een vaccinatie ligt de oorzaak niet aan de prik maar aan alles anders, zelfs het onderzoek wordt dan belemmerd. Maar als een kind dat, volgens officiele berichtgeving, al “andere gezondheidsproblemen” heeft griep krijgt en dood gaat is dat door de griep, natuurlijk. Wat is dat toch voor een weerzinwekkende angstzaaierij. Hoe komen al die media zo stom om hieraan mee te werken. Lopen ze zo aan het leibandje van de vaccinfabrikanten? Of zijn ze zelf aandeelhouder? Bah, als ik griep krijg en het is m’n tijd, dan ga ik er aan dood, of ik me nu laat prikken (dan wellicht wat eerder) of Tamiflu slik (dan met wat bijwerkingen) of niet. En is het niet m’n tijd dan word ik beter en heb ik al die medicijnentroep niet nodig. Wees toch wijzer!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>