Carnaval Notting Hill moet zachtjes gevierd worden

LONDEN – Het jaarlijkse carnaval dat wordt gehouden in de wijk Notting Hill moet het geluidsniveau beneden de 130 decibel houden zo meld de evening standard.

Het festival wordt dit weekeinde gehouden en staat bekend als een kleurrijk en rumoerig evenement. De organisatoren hebben opdracht gekregen om de overlast onder controle te houden en rellen zoals vorig jaar te voorkomen.

Het Notting Hill carnaval is ontstaan in 1966 toen de West Indische gemeenschap begon met een Caraïbisch feest in de wijk Notting Hill en is uitgegroeid tot een groot evenement waar jaarlijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld heen komen. De kleurrijke wijk is het perfecte decor voor het bruisende feest en ik kan iedereen aanbevelen eens een kijkje te gaan nemen.

Notting Hill carnaval laat zien dat je niet helemaal naar Brazilie hoeft.

Kijk voor meer informatie en het programma op de site.

Lees ook:Antiekmarkt Portobello Road Londen
Lees ook:Hogmanay: het Schotse nieuwjaarsfeestje
Lees ook:Dartmoor National Park in Devon
Lees ook:Noord-Ierland decor voor ‘Wie is de Mol’
Lees ook:Grote plannen voor The Forth and Clyde Canal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>