Maggie Smith: vertrekt ze nu wel of niet uit Downton Abbey

Het is al de hele week ‘hot news’ onder Downton Abbey fans: vertrekt Dame Maggie Smith nu wel of niet uit de serie? Sinds haar enigszins cryptische uitspraken over een mogelijk vertrek tijdens een interview, leek het er even op dat de grote ster van de serie inderdaad van plan is te stoppen.

‘Mijn karakter kan toch zeker niet blijven doorgaan? Volgens mij moet ze nu wel zo’n 110 jaar oud zijn,’ zei Smith in een interview met de Sunday Times. De fans in shock, het team rond DA ook en de publicist van de serie haastte zich dan ook om de uitspraken van de ‘Dowager Countess’ enigszins af te zwakken door te stellen dat Smith heeft toegezegd om te blijven meedoen zolang de serie loopt. Volgens de geruchtenmachine zal aankomend seizoen, het zesde, tevens het laatste van de serie zijn. Smith zei hierover: ‘Ze zeggen dat dit het laatste seizoen van de serie is en ik zie het eerlijk gezegd ook niet verder gaan. Ik zie mezelf eigenlijk ook niet verder gaan.’

Hoe het zesde seizoen van DA zal verlopen en wie we nog tegen zullen komen, is dus even afwachten. Veel van de jongere acteurs zijn inmiddels ontdekt door Hollywood en ruiken het grote succes. Maar zeg nu eerlijk, Downton Abbey zonder de scherpe tong en ‘one liners’ van de Dowager Countess of Grantham, zal toch nooit meer hetzelfde zijn?

Zie ook: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/maggie-smith-hints-she-will-leave-downton-abbey-i-certainly-cant-keep-going-10081758.html#

Lees ook:Einde voor Downton Abbey in zicht?
Lees ook:Zesde serie Downton Abbey in de maak
Lees ook:Big Brother 10 gewonnen door sophie Reade
Lees ook:Downton Abbey: seizoen vijf is begonnen
Lees ook:Sherlock special speelt in Victoriaans Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>