Brandweer Londen verwacht drukte door 50 Shades of Grey

De brandweer van Londen, en andere Britse steden, verwacht het de komende tijd extra druk te gaan krijgen nu de erotische SM-film 50 Shades of Grey gisteren in première is gegaan.

De London Fire Brigade (LFB) laat weten ervan uit te gaan dat ze de komende tijd de handen vol zal hebben aan het bevrijden van mensen die vastzitten met handboeien of touwen en niet meer los kunnen komen. Sinds april vorig jaar moest de brandweer namelijk al bijna vierhonderd keer uitrukken wegens soortgelijke incidenten. Opgesomd heeft de LFB 28 keer mensen moeten bevrijden van handboeien, 293 ringen moeten verwijderen, waaronder die om de mannelijke geslachtsdelen zaten, en er waren zelfs incidenten waarbij de mannelijke geslachtsdelen bevrijd moesten worden uit stofzuigerslangen.

Gemiddeld moet de brandweer dus elke dag wel een keer uitrukken voor een uit de hand gelopen bondage gevalletje. En dat kost de belastingbetaler iedere keer bijna driehonderd pond. Hoewel de brandweerlieden er vaak wel de humor van in zien, zorgen dergelijke zaken er ook voor dat zij minder tijd hebben voor echt dringende zaken.

Naar aanleiding van al deze SM-gerelateerde incidenten heeft de LFB nu een campagne opgestart met de toepasselijke naam ’50 Shades of Red’, waarin ze mensen oproept hun gezonde verstand te gebruiken alvorens te gaan experimenteren.

Zie ook: http://www.london-fire.gov.uk/news/LatestNewsReleases_AA70ED7F665640C5857103C448B776A0.asp

Lees ook:600 nieuwe bakkerijen in Groot-Brittannie
Lees ook:Britse regering in verlegenheid door pornoschandaal
Lees ook:Huis en winkel afgebrand door rokende vogel
Lees ook:Man leeft 10 weken met overleden echtgenote
Lees ook:Grote staking in Groot-Brittannië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>