Einde voor Downton Abbey in zicht?

Slecht nieuws voor de fans van het kostuumdrama Downton Abbey. Het lijkt er namelijk op dat de serie na het zesde seizoen gaat stoppen nu bekend is geworden dat schrijver Julian Fellowes nog steeds niet heeft getekend voor een zevende seizoen.

Wat gaat er na het zesde seizoen gebeuren met de familie Crawley, vragen veel fans zich af. Momenteel lijkt het er namelijk op dat er geen zevende seizoen meer gaat komen. Afgezien van het feit dat Fellowes nog niet heeft getekend, lijken met name de jongere acteurs hun pijlen ook steeds meer op Hollywood te hebben gericht. Enkelen van hen hebben zelfs al gesprekken gevoerd met Amerikaanse producers.

 Hoewel zender ITV bereid is verder te gaan met de immens populaire serie, hangt alles echter toch af van Julian Fellowes. En ook hij heeft zijn zinnen gezet op een Amerikaans avontuur. Hij is namelijk door zender NBC gevraagd om het script te schrijven voor de langverwachte dramaserie ‘The Gilded Age’. En zonder Fellowes natuurlijk geen Downton Abbey.

Voorlopig is het dus nog even afwachten voor de fans. Gelukkig hebben ze in elk geval nog één seizoen in het vooruitzicht. Of dat ook het laatste zal zijn, moet de komende tijd blijken.

Zie ook: http://www.theguardian.com/media/2015/jan/29/downton-abbeys-future-in-doubt-after-julian-fellowes-fails-to-commit

Lees ook:Zesde serie Downton Abbey in de maak
Lees ook:Maggie Smith: vertrekt ze nu wel of niet uit Downton Abbey
Lees ook:Downton Abbey spoof met George Clooney
Lees ook:Downton Abbey: seizoen vijf is begonnen
Lees ook:Veel Britse Emmy-nominaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>