Noors meisje heet ‘You’ll Never Walk Alone’

Een klein meisje uit Noorwegen heeft van haar ouders wel een heel bijzondere naam gekregen. Ze is namelijk vernoemd naar het beroemde Liverpool lied ‘You’ll Never Walk Alone’. Over een paar maanden viert ze haar vijfde verjaardag met een bezoekje aan Anfield, thuishaven van de roemruchte club uit de Engelse havenstad.

Je moet het maar verzinnen om je dochter YNWA - uitgesproken als Yee-Nwa – te noemen. Maar zowel ouders als dochter zijn enorme fans van de club, dus heel verrassend is het ook niet. In mei wordt het meisje vijf jaar en om dat te vieren gaat het hele gezin naar Anfield om daar een wedstrijd van de club te bekijken.

 YNWA’s favoriete speler is Steven Gerrard en samen met haar ouders kijkt ze alle wedstrijden van de club op tv. Daarnaast vliegt de vader van het gezin elk jaar een paar keer naar Liverpool om daar samen met de Noorse Liverpool supportersclub een wedstrijd van de ‘Reds’ te bekijken.

Volgens de voorzitter van de Noorse supportersclub is YNWA niet het enige kind in Noorwegen dat haar naam aan de club te danken heeft. Er loopt nog een ‘Tia’ (This is Anfield) rond en een jongetje dat Oliver heet, samengevoegd met Paul, waardoor hij  in het Noors ‘O Liverpål’ heet. Ach, het is weer eens wat anders dan Morten, Mats, Gunhilde of Bodile.

Zie ook: http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/liverpool-fc-fans-norway-call-8481430

 

Lees ook:Dirk Kuyt tekent bij in Liverpool
Lees ook:Ansichtkaart arriveert na dertig jaar
Lees ook:8-jarig meisje overleden aan Mexicaanse griep
Lees ook:Teddybeer van 6-jarig meisje geweigerd bij Easyjet
Lees ook:Laura Dekker was al eerder door Britten tegengehouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>