Acteur Brian Blessed stort in op podium en speelt weer verder

Acteur Brian Blessed is tijdens een optreden in het theaterstuk ‘King Lear’ op het podium in elkaar gezakt. Hij verbaasde echter zowel collega’s als publiek toen hij na een korte pauze weer gewoon verder ging met het stuk. Zoals het er nu naar uitziet had Blessed hartproblemen.

Brian Blessed is met name bekend om zijn theaterwerk, maar hij heeft ook rollen gespeeld in onder anderen de tv-serie ‘Blackadder’ en films als ‘Alexander’ en Shakespeare’s ‘As You Like It’. Daarnaast spreekt hij met zijn karakteristieke en bulderende stemgeluid vaak stemmen in voor films en games. Het stuk in de Holy Trinity Church in Guildford was net begonnen toen de 78-jarige acteur flauwviel en van een platform viel. Mede-acteur Noel White riep vervolgens dat dit niet bij het stuk hoorde en vroeg om een dokter.

Maar nadat hij backstage was gebracht en door een arts was onderzocht, stapte Blessed na twintig minuten gewoon weer het podium op en speelde hij het toneelstuk uit. Volgens een verslaggever van de krant de Daily Mail leek hij weer helemaal zichzelf en wilde hij van geen stoppen weten. Na afloop van het stuk klopte Blessed op zijn hart en stak hij zijn duim omhoog. Volgens zijn woordvoerder kijkt hij uit naar de rest van de optredens.

Zie ook: http://www.theguardian.com/stage/2015/jan/21/brian-blessed-collapses-on-stage-king-lear

 

Lees ook:Komiek en acteur Rik Mayall overleden
Lees ook:Onderzoek dood Rolling Stones gitarist heropend
Lees ook:Ere-Bafta voor Monty Pythonleden
Lees ook:Ambtenaren krijgen lifttoeslag voor reizen binnen eigen kantoor
Lees ook:Katie Price ontslagen door management

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>