Koudste nacht voor Schotland

Afgelopen nacht beleefde Schotland de tot nu toe koudste nacht van deze winter. De temperatuur in de Highlands kwam niet veel hoger dan -11 C en volgens de Met Office kan deze nog verder zakken de komende uren.

Het vriest momenteel in grote delen van Groot-Brittannië. Alleen in East Anglia en het zuidoosten van Engeland is de temperatuur boven nul gebleven. Schotland kreeg afgelopen weekend al te maken met veel sneeuw en ijzel waardoor wegen slecht begaanbaar zijn geworden. De strooidiensten draaien momenteel overuren om er toch voor te zorgen dat er verkeer mogelijk is.

 Naar verwachting zal ook de komende dagen nog (natte) sneeuw en ijzel vallen in grote delen van Schotland en zal het, met name in de Highlands, nog flink koud blijven.

Zie ook: http://www.metoffice.gov.uk/

Lees ook:Sneeuw en storm voor grote delen UK
Lees ook:Winterweer blijft Schotland teisteren
Lees ook:UK voor derde dag in ban van storm
Lees ook:House of Aigas in Schotland
Lees ook:Opmars anti-EU partij UKIP

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>