Is het een kangoeroe of toch niet?

Verwarring in het Engelse plaatsje Morphet in Northumberland, want hopt daar nu een kangoeroe rond of toch niet?

Zo op het eerste oog zou je misschien denken van wel, maar niets is minder waar. Roo, een vijf maanden oude pup, mag dan wel hoppen als een kangoeroe, maar dat is alleen maar omdat zij haar twee voorpootjes mist. Het hondje werd geadopteerd door een familie in Morphet nadat ze was gered door Safe Rescue for Dogs in Roemenië en naar Engeland was gebracht.

 Roo mist een voorpootje al sinds haar geboorte en de ander is ze waarschijnlijk verloren nadat ze in Roemenië is aangevallen door een andere hond. Maar Roo laat zich er niet door tegenhouden. Ze hopt net zo makkelijk rond als andere honden die op vier poten rondrennen. Ze krijgt wekelijks hydrotherapie en fysiotherapie voor haar rug, maar is helemaal pijnvrij en net zo gelukkig als elke andere pup, aldus haar baasjes.

Zie ook: http://www.saferescuefordogs.com/

 

Lees ook:Angela Lansbury weer op het toneel
Lees ook:Engeland jaagt op hondengooiende man
Lees ook:De rimpelknieën van Jordan
Lees ook:Hond met koffer achtergelaten op Schots station
Lees ook:Kinderen vinden baby in plastic tas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>